HISTORIEK

ONS TEAM

WAT VOORAF GING

 

Extrade kwam er niet van vandaag op morgen. Patrick Hermans, oprichter van Extrade, is al meer dan 20 jaar werkzaam in de transport- en logistieke sector. Het was al tijdens een van zijn eerste jobs als chauffeur dat hij de smaak te pakken kreeg. "Dit kan ik zelf nog beter" zei hij tegen zichzelf en hij koesterde sindsdien de gedachte om zelf een transportbedrijf op te starten. Woorden werden daden en in 1991 was het dan zover: hij kocht zijn eerste koelwagen en richtte het bedrijf Coldway op. Het bedrijf groeide al snel uit tot een van de pioniers in België op gebied van temperatuurgecontroleerd transport. In 2004 verkocht hij het bedrijf en ging hij als freelancer aan de slag als logistiek manager voor de express-afdeling van verschillende gerenommeerde bedrijven in de sector. Toch kon hij een eigen zaak niet uit zijn hoofd zetten, waarna Extrade geboren werd.

Uw goederen worden getransporteerd met de beste zorg en onder strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen door onze ervaren en toegewijde chauffeurs. Ons team draagt klantentevredenheid hoog in het vaandel en we geloven in een lange-termijnsamenwerking. U tevreden, wij tevreden. Bij Extrade wordt u behandeld als klant én als partner, ook voor één pakje!

EXTRADE: DEDICATED TRANSPORT

 

In 2013 richtte Patrick Hermans het transportbedrijf Extrade International op. Met Extrade neemt Patrick de meest voorkomende frustraties bij levering door grote transport-mastedonten weg. 'Dedicated transport' is daarom de missie van het bedrijf. Een persoonlijke behandeling, 1 aanspreekpunt en rechtstreekse levering (zonder tussenstops) maken van Extrade de ideale partner voor al uw transportopdrachten. We specialiseren ons voornamelijk in temperatuurgecontroleerde- en spoedleveringen.