TRANSPORT VOOR IEDERE OPDRACHT

KLANT IS PARTNER

OVERAL, ALTIJD EN ZONDER ZORGEN

WAT DOEN WE EN HOE DOEN WE HET?
EXPRESS

Extrade staat elke dag, op welk uur dan ook paraat om uw goederen met de beste zorg en rechtstreeks van productie naar de eindbestemming te brengen. Geen tussenstops in een magazijn, geen tijdverlies, geen vracht van andere klanten die opgehaald moet worden. Dus, moest uw vracht eigenlijk gisteren al geleverd zijn en dus snel, maar met zorg op haar bestemming geraken? Reken op Extrade.

TRANSPORT

Uw lading: hoe dringend, koud, klein, groot, zwaar of fragiel ook...

Extrade transporteert kleine volumes van 1 kg tot grote volumes van 25 000 kg per vrachtwagen of camionette.

Zomer en winter, dag en nacht en dat doorheen heel Europa. U kan rekenen op een deskundige transport-oplossing op maat van uw specifieke logistieke opdracht. Slaap op beide oren, want uw lading wordt op de locatie opgehaald en rechtstreeks getransporteerd en veilig ter plaatse gebracht.

Geen tussenstops in een magazijn, geen tijdverlies, geen vracht van andere klanten.

Een aantal van onze voertuigen zijn uitgerust met een onberispelijk temperatuurcontrolesysteem.

 

Onze specialisaties: express leveringen, temperatuurgecontroleerd transport en vaste of wederkerende opdrachten.

DEDICATED

Uw aanvraag wordt persoonlijk behandeld en u kan rekenen op een oplossing op maat, die snel, efficiënt en zo budgetvriendelijk mogelijk is. Slaap op beide oren, want uw lading wordt op de gevraagde locatie(s) opgehaald en dan rechtstreeks getransporteerd en veilig naar de eindbestemming(en) gebracht. Geen tussenstops in een magazijn, geen tijdverlies, geen vracht van andere klanten.

 

U kan ons 24/24 bereiken, inclusief weekends en feestdagen. Eventuele douaneformaliteiten worden in samenspraak met de klant door ons geregeld. Zo kunt u er met een gerust gemoed van op aan dat uw lading veilig, probleemloos en op tijd aankomt.

 

Uw goederen worden getransporteerd met de beste zorg en onder strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen. U kan vertrouwen op ons ervaren, toegewijd personeel dat klantentevredenheid hoog in het vaandel draagt.

We geloven in een lange-termijn-samenwerking: u tevreden. wij tevreden.

Bij Extrade wordt u behandeld als klant en partner, ook voor één pakje!

 

Lees hier de feedback van enkele van onze tevreden klanten.

 

Dat noemen wij 'dedicated transport'.